fredag 13 maj 2011

Fredag!...


Fredag

Det är något speciellt med fredagar. Man slappnar av, får lov att lägga fötterna på soffan och äta en liten skål med godis. kanske har man turen att komma hem till en tänd grill, en iskall Corona och en liten familj som har längtat hela dagen efter att just du skall kliva in genom dörren och annonsera din hemkomst? Även om jag inte jobbar så älskar jag fredagar. Man får lov att vara lite lat, mysa och ha skönaste kläderna på sig hela kvällen framför tv:en? Man får utmana sig själv på en löprunda i skogen för att sedan njuta av en välförtjänt dusch och ett glas vin? Man får laga mat till familjen och se deras glada ansikten stråla och höra deras glada skratt klinga som musik över matbordet? Man får gå en lång härlig promenad hand i hand med den man älskar? Man får ligga helt ensam hemma, ha full makt över fjärrkontrollen och valet av chips? Ensam eller i sällskap med andra, fredagar är som gjorda för mys!

Stora kramar på er mina fina bloggvänner, följare och vänner. Ni förgyller min vardag. Tack för alla era snälla ord, era kommentarer och tiden ni lägger här hos mig. Det värmer! jag önskar er en riktigt mysig fredag och en helg fylld av kärlek, skratt och värme.


1 kommentar:

Anonym sa...

Häftig bild. Du har alltid den rätta känslan när du fotograferar.Det är så sant det du skriver om fredags känslan. Tror att vi är många som tycker precis som du.Trevlig helg med din lilla familj.

Related Posts with Thumbnails