tisdag 10 maj 2011

Bröllopstider...Vinterbröllop 2011

Nu äntligen drar bröllopssäsongen igång på riktigt! Lördagar fram över är markerade med rött och inbokade för bröllopsfotograferingar. Spännande och alltid så givande att få fotografera brudpar. Kärleken spelar i luften och man blir alltid på tårna och full av energi.

Jag har en väldigt rolig säsong framför mig. Lysekil, Klädesholmen, Göteborg och Halland. Underbar make och liten assistent Valentin skall göra mig sällskap på mina uppdrag och jag ser verkligen fram emot att få träffa alla kära, fina brudpar.

Är så roligt att bröllopssäsongen har spridit ut sig så mycket över året. När jag började fotografera bröllop trodde jag att jag endast skulle få uppdrag  mellan slutet av maj och augusti, men som det har varit nu så har jag fotat från januari till december. Så roligt! Är en utmaning att göra det bästa av varje årstid och ett vinterbröllop kan verkligen vara precis lika underbart som ett sommarbröllop.  

Vill passa på att upplysa om att enstaka datum för bokning i sommar finns kvar och att hösten ännu inte är fullbokad. Är ni intresserade eller nyfikna så är ni varmt välkommen att höra av er med frågor och funderingar via mail eller telefon!

Stora kramar från mig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Häftiga bilder. Brudparet är mer än nöjda över alla fina bilder som du tog.

Annelie sa...

Vilken härlig miljö att fota i! Kreativt och snyggt!

Emmi sa...

Du är så begåvad!

Related Posts with Thumbnails