fredag 22 januari 2010

TemaFredag, sommarlängtan...
...Pust...som om inte man redan var småsjuk av sommarlängtan...Sinneskatten har som tema till sin lilla fotoutmaning valt just sommarlängtan. Massor av bilder på sommar...Letar igenom mina mappar med bilder...En sen kvällsprommenader ner till vår strand, en varm kopp espresso ute på altanen efter kvällens grillade middag och rabatter fulla av väldoftande lavendel. Såååå underbart.

Men visst är det så att man tack vare vår kalla vinter längtar och uppskattar sommaren desstå mer? Utan våra olika och skiftande årstider hade man ju inte haft något att se fram emot. För visst kan man ligga på stranden och kläcka ur sig, -Det är sååå varmt! Jag längtar till de svala höst dagarna, tända levande ljus, mysa vid brasan med ett glas rött och en stor filt och jag hoppas verkligen att vi får massor av snö i år.

Alla årstider har sina nackdelar och fördelar.

Nu önskar jag en riktigt riktig mysig fredag. Hoppas att ni får en skön start på en helg  fylld av god mat, härligt sällskap och massor av glädje och skratt.

Själv fyller jag år idag...På låtsas...Mina fina svärföräldrar är här på besök och eftersom min man fyller år på tisdag och jag den 6 februari skall vi ha lite födelsedagsfest med god mat och gott vin ikväll. Undrar om man får paket? Jag älskar paket. :)

 Kram på er! / Mikabella

8 kommentarer:

Esther Garvi sa...

Underbara bilder! Kaffet får mig bara så sugen... Grattis i förskott på den stora dagen!

Pennelina sa...

Här doftar det sommar och solvarm hud :-) Vackert!

Kram från mig!

Mona sa...

Underbart vackra bilder!

foto CHIP sa...

Vilka fina bilder du visar upp i din sommarlängtan!
portträttbilden innehåller väldigt mycket längtan i blicken - tjusigt!
Lavendel - mmmmm :)

sinneskatten sa...

Jag tycker att du fångat känslan riktigt fint i dina bilder.
Snyggt1

Ingalill sa...

Kanonfina bilder :)

Photos by Storm sa...

Vilka vackra bilder hos dig, med härligt ljus. Lavendeln är ljuvlig. Nu har jag varit inne och tittat på Sheba. Vilket fantastiskt liv för en rr. Såg att hon (hunden alltså) kommer från Skåne. Ha det bra/Lis

Nina sa...

Underbara bilder! Fastnar speciellt för den första, så soft och känslosam. Gillar oxå att du har samma färger i alla tre bilderna!

Related Posts with Thumbnails