söndag 3 januari 2010
En liten godig!

Hej alla mina fina underbara läsare! Gott nytt år och god fortsättning! Nu är jag tillbaka efter ett skönt litet jullov. Massor av ny inspiration och energi. Skall bli så roligt att komma igång med bloggandet igen!

Har haft en liten fotografering idag. Ett litet busfrö som inte alls ville sitta still. Barn är underbara. Så mycket saker att utforska överallt. Nytt, spännande, wow, va, hej, oj!! :) Blev några riktigt söta bilder på honom och jag ser fram emot att börja arbeta lite mer på bilderna och att visa hans fantastiska föräldrar resultatet.

Jag har haft en bra jul med familj och kära omkring mig. Jag har andats, samlat energi, sörj och levt. Min underbara mormor är inte längre med oss, men livet går vidare. Jag bär inom mig all den stolthet, kärlek och styrka som hon givit mig. Jag ser bara värme, glädje och lyckliga minnen. Att få kärlek så villkors löst som jag har fått från henne är en oerhörd gåva och den vårdar jag ömt. Jag kommer allt kunna hämta styrka och glädje från min mormor. Hennes minne är bara ljust. Jag kommer alltid älska min mormor utan förbehåll. Hon var och kommer alltid vara en förebild för mig.


Mamma, jag älskar dig. Du finner tröst, ro och kärlek utan krav hos mig. Jag finns alltid här för dig. Du kan alltid lägga ditt huvud på min axel. / Din Bella

1 kommentar:

Lisa sa...

Oj vännen, av din tystnad misstänkte jag att allt inte stod rätt till. Varmaste och tröstande kramen från mig och M. Det är fem år sedan min lilla mormor försvann men hon är fortfarande med mig varje dag. Jag tror att din lilla mormor kommer vara med dig på samma sätt, varje dag när du behöver henne. Finns här om du behöver mig!

Related Posts with Thumbnails