tisdag 19 januari 2010

Foto-triss, randigt...


God morgon mina vänner. Frukost i sängen med dator och redigering till veckans Foto-triss. Mysigt. Kallt utanför täcket och jag tror jag kikar lite på web-tv innan jag stiger upp idag :) Tittar mycket på webtv faktiskt. De största kanalerna har jätte bra hemsidor och tillgång till program. Favoriten är SVT som, förutom egenproducerat material, även har en hel del inköpta program och dramor att visa.

Ikväll väntar en liten tjejmiddag och det ser jag verkligen fram emot. Så roligt att babbla, skratta, äta gott och vara i mina söta vänninors närhet. Sol i hjärtat. :) Vad glad jag är över mina söta vänner. Jag är lyckligt lottad som har en så härlig umgånges krets. Ärliga, glada, godhjärtade människo. Tack! Det värmer så och jag ler när jag tänker på er!

Nej...Vad säger ni? Efter god frukost och lite tv så kanske man skulle tasig i kragen? En lång utmanande powerwalk kanske? Känner mig inte riktigt motiverad, men så är det väl alltid efter ett längre uppehåll. I början när snö och kylan kom höll man på att bli halvt tokig pga saknaden efter motionen. Nu har man blivit förslappad, bekväm och lite lat...Inte bra....Jag är egentligen inte så särskillt lat, men bekväm. Det är ju så kallt...Behöver jag verkligen? ..Nej! Stop! Nu får jag faktiskt skärpa mig! Det får bli ändring på detta! Vill inte riskera att bli en liten tjockis :) Skall göra en liten kraftansträngning. 1,2,1,2! På med skorna, Ipoden i öronen och trotsa kylan. Dags att ta tjuren vid hornen! Kram på er! / Mikabella

3 kommentarer:

Mr sa...

"liten tjockis", och hur skulle du kunna bli det! :-)

Lisa sa...

Håller med Mr! Men jag vill samtidigt jobba på det här med ätandet och vindrickandet. Vad sa vi om middag nu i veckan? Onsdag eller torsdag? Och den stora frågan.. dumplings?? fotar hela dagen men du kan väl slå mig en pling, jag är telefonsenil för tillfället! Puss på dig, saknar er! (Och dessutom drömde maken om er inatt - tecken på att vi borde ses!)

Jah Hollis sa...

Fina trissbilder som får extra styrka av det svartvita. Den översta blir min favorit. Fråga mig inte varför. :-)

Related Posts with Thumbnails