söndag 6 mars 2011

Äntligen klar!...
Äntligen färdig! Omslaget till min fotobok är klart!
(Klicka på bilderna för att förstora)

Har haft en helt underbart härlig helg tillsammans med vänner och kärlek. Besök på Naturhistoriska Museet i Göteborg, god middag med sällskapspel (Ticket to ride måste inhandlas! Verkligen super roligt!), möte med kunder och solskens promenad hand i hand med Mr med baby i magen har blandats i en fantastisk röra och jag har verkligen njutit i fulla drag. Nu stundar åter allvar och en vecka som bildlärare. Men det är med fullt laddade batteri och ett leende jag börjar veckan. Fast...En extra dags helg hade inte gjort något.

Tror jag skulle kunna tillbringa all möjlig tid i världen så nära min underbare make som möjligt nu. Kan liksom inte få nog av hans värme, hans närvaro och han fantastiskt goda lukt. Graviditets craving? Min man är det godaste som finns. Han är helt enkelt det bästa jag vet. Han är till och med bättre än frukt! :)

Nu skall jag börja kika igenom alla bidragen som lämnats till Foto-triss denna vecka. Det är tävlingsdax och eftersom jag vann senaste tävlingen, är jag nu inbjuden att agera gästdomare. Roligt! Har ni ännu inte lämnat er bidrag? kanske aldrig ens deltagit! Kika in på Foto-triss. Alla är välkomna, proffs som amatörer.

Massor av kramar till er alla!
2 kommentarer:

NJETT VON PLÄTT sa...

Gud vad fint! Riktigt imponerad! Kramar

Anonym sa...

Vad du är duktig. Otroligt fint. Hoppas nu att alla blivande brudar & brudgum tittar in på din blogg och inspireras av alla vackra bilder.

Related Posts with Thumbnails