tisdag 21 september 2010

Min oas...


En oas...Min Dubai...

...Jag har ingen tid att "hobbyfota"! Inga bilder på blommor, mys och vardag. Inga bilder att lägga på bloggen. Inte bra inte bra. Har en uppsjö av vackra, roliga, härliga brudpar, men inga bilder om min omgivning, min vardag. Inte alls roligt. Fast man skall inte klaga. Är fantastiskt roligt att ha så många bollar i luften som jag har just nu! Fotograferingar, utställning och jobb på skolan. Super kul och verkligen inspirerande, utvecklande och spännande.

Men visst är det lite lustigt att allt skall hända på en gång? Det sprids inte riktigt ut med jämnn mellanrum. Allt eller inget. :)

Är jätte glad över det faktum att bröllopsfotograferingarna för 2011 redan börjar komma in. Spännande. Det är så utvecklande och häftigt att få träffa alla dessa underbara människor och brudpar. Man växer och får ny energi vid varje tillfälle. Är verkligen lyckligt lottad som får lov, och chansen att fotografera er.   

Mitt i allt så har jag på senaste tiden saknat Dubbi...Inte lite utan otroligt mycket! Är inte alls roligt. Saknar hans mjuka gnäggning när man kom till stallet. Hans underbara personlighet. Hans lugn i all stress. Hans till tillit och förtroende för mig. det känns väldigt tomt utan en häst. Får rida och vara i stallet där jag hade Dubai hur mycket jag vill, men det blir inte riktigt samma sak. Jag saknar 7 dagar i veckan, engagemanget och kärleken.

Livet är fullt av saker just nu, men mitt i det hela känns det väldigt tomt. Ingen kunde lugna mig så som Dubai kunde.


3 kommentarer:

Marie sa...

Kväller vännen. Kan ana din känsla av tomhet efter din häst. Vi "hästlovers" vet vad det vill säga att kliva in i ett stall, mötas av värmen från varma djurkroppar, doften av hö, spillning och djur, ljudet från snusande, gnäggande eller frustande pållar. Det är nå´t visst med allt detta och dess inverkan på en stressad människosjäl. Försök ta fram alla fina minnen och njut av dem. Gläds åt din framgång med bröllopsfotografering och utställning. Njut vännen. Här och nu. Kramar om.

viviwe sa...

Det skulle vara ensamt utan dig i skolan . Så det är bra att du är där :) Hoppas allt blir bättre <3

organic-lizzi sa...

Åhhh!!! Dette gjør nok nok vondt ja!!
Vit at hjertekontakten dere har er der uansett avstand og eierskifte...men skjønner det er en "fattig"trøst...
Masse klemmer fra Randi

Related Posts with Thumbnails