tisdag 7 september 2010

Hej!...

...Har ingen bild att bjuda på, men ord får räcka. Jag har så fullt upp att jag inte alls har hunnit med att blogga på sista tiden. Känns inte alls bra. Ser tror detta att besökarantalet håller sig uppe och det är jag verkligen glad för. 

Fotograferingarna avlöser varandra, skolan är i behov av mig varje dag och jag har en utställning att förbereda. Som en extra klick grädde har jag ju stallet och som om det inte skulle räcka har jag åter igen blivit helt golf frälst! 

Vill spela hela tiden! Tog mitt gröna kort för 3 år sedan, spelade 1 underbar säsong och slutade. Häst och hus kom i vägen och golfklubborna glömdes bort. Har saknat det men inte hittat tiden. När jag nu står utan häst 7 dagar i veckan och huset är så gott som klar (förutom önskenål om studio, bastu, mer trädgård, damm och inredning) hittade jag och Mr tillbaka till vår älskade golfbana. 

Det som gör det hela lite extar roligt är att det  går riktigt bra! Sänkte mig i helgen till 31,0 (efter bara 3 hela 18 håls rundor i år). Mr spelar också riktigt riktigt bra. Är helt otroligt vad han kan slå! Swisch låter det! Imponerande. 

Vi spelar så mycket vi kan just nu. Åker ut direkt efter jobbet för att gå 9-hål. Kvällarna är ljuvliga och än så länge klarar man sig fint runt innan mörkret kommer. Det är så mysigt att gå runt på den slående vackra banan, jag och Mr, skrattandes, pratandes. Rofyllt och spännande på samma gång. Jag älskar att umgås med Mr. Han är så rolig, så omtänksam och så intressant. Han har alltid något nytt att berätta, att lära mig, våra munnar går i ett. vet ibland inte alls vad vi har pratat om under en golfrunda, men det känns alltid härligt varmt i hjärtat efteråt.

Inga måsten. Ingen stress. Bara vara i nuet.

Jag lovar att försöka bli bättre på att blogga nu! Jag skall försöka hitta tiden. Saknar er och saknar att hinna kika runt bland alla mina underbara bloggvänner. Måste andas, hinna och orka. :)

Massor massor av kramar till er allihopa! Vi ses snart igen!

Mikabella

2 kommentarer:

Mr sa...

På torsdag blir det golf efter jobbet. Man kunde inte boka starttid efter 15.00 när jag kollade nyss, men det går säkert bra att gå ut ändå..
Det är inte bara mina utslag det smäller om, dina är minst lika högljuda! :-)

för sann för att vara din sa...

Hej din lilla loppa! :)
Jag bara längtade efter ett nytt inlägg från dig. Vad roligt att höra att någon iallafall kan uppfylla sina drömmar här i livet. Jag kommer aldrig kunna spela golf och har tyvärr aldrig provat på det, så jag tycker att du faktiskt kan swinga lite åt mig också.
Hur går det egentligen på Skogstorp nu när vi i 9c har slutat? Saknar ni oss lika mycket som vi saknar er? Eller ja.. Jag saknar dig iallafall och ditt fina leende. Det är inte lätt att ta sig igenom skoldagarna i min nya skola när man inte har lärare som är lika roliga som dig.

För övrigt så hoppas jag att du har det bra. Kram :) / Rebecka

Related Posts with Thumbnails