tisdag 13 april 2010

Mini Me är arg.......Inte lite arg heller. Hon är vansinnig på mig. Hon klagar på att jag är lat, på att fettet dallrar kring magen och på att hon är såååå uttråkad...Hon sitr occh spelar pingis mest hela dagen. Hon stressar mig...Hon är ju väldigt bra att ha när hon är på glatt humör, men nr hon blir tjurig är hon tuff. Är inte helt lätt att få henne glad heller...

Min Ipod är som bortblåst, min löparskor mer än förbrukade och tiden allt för knapp...Pust...att jag sedan aldrig blir frisk från min förkylning gör mig tokig! Brukar kuna sprina o träna iaf, men denna gången har en elak snuva biti sig fast och gör mig anfådd av bara tanken på att spring. Der kliar i kroppen! Jag vill ut! Ut i solen, springa, andas, känna mg levande.

Ikväll skall jag hänga tavlorna. Känns jätte spännande! Fingrarna är fulla av färg och bladguld. Mitt blonda hår har färgglada slingor och jag såg precis att min öronsnibb är gul :)
Nu är det dax för näst siat lektionen för dagen, engelska med 8:orna.

Kram på er!! / Mikabella

2 kommentarer:

Mr sa...

Ska bli kul att hjälpa dig att hänga tavlor ikväll, ska bara försöka få tag i en tillräckligt stor bil så att tavlorna går in..

Marie sa...

Åh så kul att du ska ha vernissage. Synd att jag jobbar i helgen.............OCH att jag dessutom bor i Stockholm. Hade varit tokskoj att se dina verk och dig vännen. Lycka till på lördag. Kram.

Related Posts with Thumbnails