tisdag 22 februari 2011

TisdagsTema, önskan...


En dröm och en önskan är på väg att uppfyllas. 

...Ja det är mycket man önskar sig. Jag har alltid en lång lista av saker jag önskar mig. Det är roligt att drömma, att önska. Men egentligen så är det kanske inte jätte många saker av det jag önskar mig som jag verkligen behöver. Jag har ett fantastiskt liv, en underbar man, en fin baby i magen. Vad mer kan man egentligen önska? Jag önskar mig saker som sätter en guldkant på allt fint jag redan har. Att få något man önskar sig är ju så roligt. Klart jag skulle klara mig utan alla saker jag önskar mig, men önska är roligt, att önska är att drömma. 

Små saker, stora saker, dyra saker, billiga saker. Man önskar lycka, hälsa och kärlek. Man önskar att människor runt omkring mår bra, man önskar fred på jorden och rättvisa. En önskan kan vara stor, en önskan kan vara liten. Den kan vara viktig eller obetydlig. Den kan förändra liv, den kan uppta tankar. Det är bra att önska sig saker, men glöm inte här och nu. Tänk vad mycket fint du faktiskt redan har.


Nu skall jag bege mig ner till köket för att börja med kvällens middag. 5 underbar tjejer kommer hit för tjejmiddag. En spenat och räkpasta med muskot står på menyn och massor, massor av babbel.

Kramar på er alla!
8 kommentarer:

Rantamor sa...

Hoppas på en trevlig kväll med alla tjejerna.
Vackert skrivet om önskan och va fin du är på fotot...

"Lillagul" sa...

Håller med Rantamor :)
Fina foton på dig , vackert skrivet och ha en trevlig tjejmiddag !!!

Anna Carin Ahlander sa...

Härliga bilder som talar ett tydligt språk, och dina tankar om önskan är så sanna och fina. Lycka till med "magen" och hoppas Ni får en trevlig tjejkväll!
Anna Carin

Anonym sa...

vackra flicka...

Wildhearts sa...

Helt underbara bilder och text. Lycka till :)

Anneli - A'la Foto sa...

Inte nog med att du är vacker och har en så fin familj, du är klok också! :O))

Jag önskar att allt kommer gå bra med din graviditet och att du mår bra både under, då och efter och dessutom får en underbar dotter eller son!

Stor KRAAM!

Mr. sa...

Se va vacker du är..

Carola sa...

Jättefint skrivet och mycket vackra foton.

Related Posts with Thumbnails