måndag 7 februari 2011

Färggrann blomsterprakt...

Blomsterprakt.

Ute är det grått och dimmigt. Har ingen lust alls att gå ut. Revbenen gör sig påminda, nej sitter kvar här med en filt runt mig och inväntar våren och totalt tillfrisknande. Baby har det fint i magen. Ändrar ställning lite ibland, gör mig påmind om närvaron. 

Bjuder er idag på en liten blomsterkavalkad för att lätta upp vinterrusket och humöret. Visst är väl brudbuketter fantastiska? Finns så många variationer, färger och val av blommor. Buketten berättar något och kvinnan som valt den. 

Efter en helt perfekt födelsedag igår så känner jag mig både nöjd och glad. På min Canon 7D sitter nu ett nytt objektiv, ett Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM. Perfekt vid porträttfotografering och närbilder på ringar och just buketter! Skall fotografera bröllop på lördag igen och det känns verkligen roligt med ytterligare utrustning till kameran. Älskar verkligen att få äran att fotografera brudpar. Man kommer alltid hem med ett stort leende på läpparna!

Trots härliga vinterbröllop så måste jag erkänna att jag börjar längta till våren... Inte bara för att vi då blir 3 i vår lilla familj, bara 10! veckor kvar nu, utan även för att träden ser så ledsna ut där de står nakna och trista. Visst är det väl underbart när de första gröna skotten tränger fram, när tulpanerna letar sig fram ur den svarta jorden och fåglarna sjunger solen till möten på morgonen. Ja nu längtar vi efter våren! Eller hur?! 

Jag hoppas ni har det bra där ni är. Många kramar. 


3 kommentarer:

Pennelina sa...

Våren låter spännande, men innan dess ska jag njuta av en fantastiskt vacker eftervinter med sol och snö :-D

Kramar <3<3<3

Anonym sa...

Denna svit gillar jag mycket, så fint! inspiration för en brud och glädje för en florist och för en som bara njuter av skönhet. Detta var en riktig... PR bild eller ?.
Duktiga unge!!!
Att få ha en del i dig... ÄRA

Anonym sa...

Vackra brudbuketter, bara att välja. Det är sant som du skriver att man kan läsa ut av buketten vem kvinnan är som valt den. För länge sedan var det mannen, som valde ut brudbukett till sin blivande fru, men så är det nog inte i dag.

Related Posts with Thumbnails