fredag 4 februari 2011

Frisk fläkt...

Kärlek växer.

...Äntligen, äntligen! Jag kan andas, jag mår bättre, jag ser ett slut på detta elände. Jag redigerade bilder hela dagen igår och njöt i stora drag! Är så underbart roligt! Kreativiteten är på topp och brudparet är så vackert att det är en ren fröjd att redigera bilderna.

Jessica & Martin. Det var några veckor sedan ni blev hustru och man. All min kärlek, mina lyckönskningar och gratulationer om igen. Jag är så så ledsen över att jag missade bröllopsfesten. Men jag fick nog ändå det bästa...jag fick äran att fånga er, att fånga er kärlek på bild. Ni är vackra.

Nu är det fredag och tillåtet att lägga fötterna i högläge, sjunka ner i soffan och äta lite godis, eller hur? Har varit roligt och trevligt att jobba idag. har saknat alla de fina eleverna under mina 2 veckor av sängliggande. Känns så skönt att åter vara på gång!

Massor av kramar och fredagsmys på er!


5 kommentarer:

Pennelina sa...

Låter inte trevligt det där... tur att du mår bättre :-D

Kramar från mig <3<3<3

Anonym sa...

Oj vad jag tycker om din blogg Mikaela! Jag blir så glad när jag går in o kollar där! Toppen att du o Tomas hittade varandra en gång i tiden! Ha en härlig dag! Massor med kramar till er båda!

Anonym sa...

Vackra bilder på ett vackert brudpar. Du har fångat kärlek på bild.
Skönt sedan att du äntligen mår bra och kan återgå till dina barn i skolan.Ha en trevlig helg.

Anonym sa...

Härlig miljö som är sparsmakad och lyfter fram de vackra människorna. Vlket ljus och skimmer.

Mia sa...

Ah, vad kul att se J&M pa bild! Fina kort!

Related Posts with Thumbnails