tisdag 29 juni 2010

En liten överraskning...En kväll på stranden

Tycker synd om min fine man som måste jobba inomhus dagar som dessa. Jag har ju själv den stora lyxen att kunna ligga i solen på förmiddagarna och jobba på eftermiddagarna...Skulle bara haft en datorskärm som klarar av solljus så man kunde jobba utomhus också...Eller det kanske blir lite väl lyxigt?

Skall slänga ihop en liten kvällsgrillning på stranden till mig och min man.
Grilla god nötfärsbiffar, äta en bulgursallad med fetaost, kikärtor, tomatröra och goda kryddor. Ligga på en filt och mysa med lite gott bubbel och kanske, men bara kanske, ett dopp i det blå.

När vi sedan kommer hem står det en jordgubb/hallonpaj med kesella vanilj och väntar på oss i kylskåpet för gräddning. Har gjort en god pajdeg med hasselnötter, muskavadosocker, vailjstång och ägg. Ni skall få receptet sen. :)

Nej mina vänner, nu ropar köket efter mig. Mr kommer kl 17 så då skall allt stå klart för avfärd. Tror ni han kommer bli glad? Det tror jag. Finns det något mysigare än att i kvällen ljumna bris se solen gå ner över havet?
2 kommentarer:

Samuel Jacobsson sa...

Ni har verkligen gett mysgrillningen ett ansikte..
// brabra mysmys

Anonym sa...

Så mysigt det låter! Och smarrigt :-) Vill ha recept både på Bulgursalladen och pajen...*viftar bedjande med långa ögonfransar* Kram/Sonja68

Related Posts with Thumbnails