onsdag 9 juni 2010

Bröllopsbestyr...
Kärlek

Hej mina vänner. Jag är lite dålig på att blogga just nu. Är så trött. Förkyld, igen, och min dator har varit på service. Eller uppgradering är nog mer rätt beskrivning. :) Nu har jag CS5, Lightroom och alla andra godsaker som man som dator/bildnörd vill ha :)

Håller på att redigerar bilder från helgens bröllop för fullt och det ser riktigt riktigt bra ut. Verkligen roligt! Det var en härlig stämning under hela dagen och alla var vänliga, nyfikna och glada. Inte alltid lätt att vara fotograf och "tvinga" folk att ställa upp på bild. Att man sen skall vara osynlig är lite knivigt det också. :)

Så nu skall jag bege mig ner till soffan igen. Får fortsätta vidare imorgon. Önskar bara att Mr också hade jobbat klart för kvällen så att han kunde komma och lägga sig jämte mig. Behöver lite varma kramar och mjuka pussar.

Kram på er!
3 kommentarer:

NJETT VON PLÄTT sa...

Åh det ser riktigt bra ut! Du är ju hur talangfull som helst (inte för att jag tvivlade)! Hoppas du får fortsätta med detta. Den dagen jag gifter mig (?) hoppas jag att du vill vara min bröllopsfotograf hur känd du än är. :) Kramar på dig fina du

Anonym sa...

Det är få fotografer som är så talangfulla som du. Vilka fina kort du tagit. Man blir alldeles varm. Vilken känsla. KRAM.

Anonym sa...

Underbara bilder.
Det är precis så man vill se den dagen.
Självlysande lyckliga nygifta, gnistrande glas, vackert klädda glada människor. Vad är väl en bal på slottet? INGENTING! jämfört med att få vara på det bröllop du dokumenterat. Så känns det, när man ser bilderna.

Related Posts with Thumbnails