måndag 9 augusti 2010

Sitter här och jobbar......Känns nästan som om det inte riktigt är på riktigt. :) ...att få jobba med det man älskar mest. Att få fotografera. Jag mår så bra när jag får utlopp för min kreativitet. Jag blir lugn i hjärtat. :)

Har bara ett bröllop kvar att redigera inna jag skall börja med min hemsida. Ja min egen hemsida....Tänk...Fotograf MikaelaWien. Äntligen har jag tagit steget och vågat. Vågat tro på mig själv. Kanske har jag insett att jag är ganska duktig trots allt. Kanske är jag lite unik? Kanske kan jag fylla ett tomrum? Kanske kan jag inspirera och sprida glädje genom mitt fotograferande?

Jag är så glad för att människor tycker om det jag gör. Att de anlitar mig för att fånga deras speciella dag, deras ögonblicj och deras nu. Jag är lycklig över förtroendet, över uppskattningen och smickrad av ert stöd. Tack. Jag har inte kännt mig så stark, modig och pirrig på länge. Jag är Fotograf Mikaela Wien.


Kram på er.
Tack för det stöd, den uppskattning och alla snälla ord ni ger mig.
Det här känns så bra.
 Jag är lycklig!5 kommentarer:

ClaraBella sa...

Har följt din blogg ett bra tag nu och det är så roligt att du tagit steget. Du är nämligen så fantastiskt duktig och inspirerande!

/Caroline

ClaraBella sa...

Har följt din blogg ett bra tag nu och det är så roligt att du tagit steget. Du är nämligen så fantastiskt duktig och inspirerande!

/Caroline

Anonym sa...

Du är så fin! Jag blir stilla i hjärtat att du kanske kan våga tro på hur begåvad du är, alla vi som älskar dig försöker ju ruska och skrika men en del saker måste man själv ta in och förstå på sitt eget sätt. Tack att du nu gör det.
Du är en heder.

Anonym sa...

Våga vinn heter det och det kommer att stämma på dig. Ett bra beslut har du tagit.

Mia sa...

Du ar otroligt duktig och gor sa fina saker!! :-) Onskar dig ALL lycka till med detta nya projekt :-)!

Related Posts with Thumbnails