onsdag 8 juni 2011

Sommardoft...
Andningspaus.

...Kryddträdgård. Mmmm...Humlor som nöjd surrar runt gräslökens lila blommor, doften från timjan och oregano. Värmen från den uppmurade odlingsbädden får kryddornas dofteratt vibrera i den ljumna kvällsbrisen. Här kan man sitta länge. Drömma. Njuta. Blunda. Trots regn har det varit en skön dag. Inte kallt utan bara friskt. Recept till Falkenbergs Posten har blivit redigerade och färdigställda, redigeringen av bilderna från studentfotograferingen påbörjade och samtal gjorda. Känns skönt. Förtjänar ett kort paus på kanten av kryddträdgården.

Jag är så glad över min lilla trädgård. Den är inte särskillt stor och inte något att kanske skryta med, men den är min och jag njuter varje gång jag går ett varv i den. Det är något väldigt rofyllt med att se det gröna växa. Planer för hur trädgården skall utvecklas, växa och byggas vidare på finns i huvudet. Jag har drömmar. Man måste ha en liten plan för hur man vill att det skall komma att se ut. Växthus, damm, pergola, portaler och massor massor av mer växter. Buskar och träd står högt på önskelistan. Man skulle bara haft en större trädgårdsbudget. :) I år bygger vi bastu/fotostudio och nästa år blir det trädgårds år. Är spännande att alltid ha projekt på gång. Vi behöver det. Det är inspirerande och man fastnar inte i vardagen.

Ett djup andetag till. Skall gå in till min lilla familj. 5 minuter i ensamhet är allt jag behöver, sen längtar jag efter dem så hjärtat kniper.

Unna dig 5 minuter och ladda batterierna. Idag börjar jag o Valentin dagen med en härlig tidig. powerwalk. Sååå skönt. Morgonstund har guld i mun sägerValentin, och jag håller med!


2 kommentarer:

Mr sa...

Fantastiska bilder!!

Anonym sa...

Visst är det ljuvligt med sommar och blommor.

Related Posts with Thumbnails