tisdag 21 juni 2011

Killnsnack...


Du Dante...Har du hört... Hi hi hi..
...Tiden fullkommligt rusar iväg för mig! Hinner inte med hälften av det jag skulle vilja. Varje "ledig" stund ägnas åt jobb. Roligt, men lite stressigt. Är ändå glad över mitt val att fortsätta med fotouppdrag under min mammaledighet. Det ger mig så mycket. Kan inte göra ingenting. Behöver få utlopp för min kreativitet och att fortfarande få vara "bara" Mikaela. Blir lite dåligt med uppdatering här emellanåt, men jag skall försöka att vara flitig! Händer massor här hos mig, men tiden att rapportera är ju dessvärre mindre. Det är en härlig, fartfylld, omvälvande och utvecklande tid jag befinner mig i och livet leker! Huvudet snurrar och ibland är jag lite vimsig, men jag skyller på att jag ammar.

Vår lille son växer så det knakar. Liten plutt på 2825 gram är nu 10 veckor gammal upp på hela 4700 gram. han är 10 cm längre och sötare än någonsin! vad jag älskar mitt barn.
För några dagar sedan fick jag och Valentin besök av fina familjen Erica, Daniel och Dante för att bli fotograferade. Underbart roligt och en riktigt härlig liten familj! Är såååå kul att fotgrafera babys med föräldrar. Hurra! Har några andra jobb som ligger före i kön, men har smygtittat på bilderna och det kommer bli så fint.

Dante föddes bara en dag efter Valle och är verkligen söt som socker. Valentin och Dante passade såklart på att snacka lite killsnack mellan fotoklicken och verkade mer än nöjda i varandras sällskap. Så gulliga tillsammans. :) Tack för en mysig stund!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka gulliga killar. Undrar vad de säger till varandra. Kanske "Vad roligt att min mamma har fotat dig, det kommer bli ursnygg". "Ja det var kul att bli fotad"

Erica sa...

Våra fina fina killar <3

Anonym sa...

Så fiiiina! redan små egna personligheter. Kolla öronen! så olika! sånt är så kul att se. man vill ju bara pilla på dem. Mmmm gullisar.

Rantamor sa...

Vackra små underbara killar...
kan bara drunkna i dom...

ha en underbar midsommar....

Martina Carlsson sa...

Vilka små godingar :)

Ha en fin midsommar, kram!

Related Posts with Thumbnails