tisdag 7 december 2010

Brrrr....


Bilder från gårdagens vinter promenad. Kan inte riktigt bestämma mig för om detär härligt eller mest jobbigt.. Vad tycker ni?

...Så kom då äntligen snön till Halland. Eller äntligen...Kan inte riktigt bestämma mig. Velar mellan ja jo det är helt ok och nej orkar inte halt blä! Har varit befriade från kaos och hala vägar, men nu så ligger snön vit. Det värsta är att det verkar som om det mesta redan är på väg att smällta bort. Problemet är att jag verkligen hatar slask. Halt och blött och livsfarligt. Inte roligt. Skall det vara snö skall det vara i rikliga mängder, solklart och gnistrande som igår! För visst är solens strålar riktigt uppmuntrande, snön som knistrar och knakar under fötterna och fåglar som kvittrar bland granarnas grenar. Luften är frisk och lätt och man känner sig. Är lite tveksam till vinter trots allt...Snö till jul helt ok...annars kan det nog trots allt vara...Iaf detta läskiga isslask!

Varma kramar till er i vinterkylan! 

1 kommentar:

NJETT VON PLÄTT sa...

Håller med dig om att slask inte är något behagligt. Men efter slask kommer solsken! ;) Varma kramar i vinterkylan från Njettis

Related Posts with Thumbnails