torsdag 16 december 2010

Bara hemma......lite frusen och trött. Skulle egentligen på tjejmiddag idag, men ibland måste man dra i bromsen. Jag har så lätt för att bara "rulla på". Skakar på huvudet åt trötthet och sen kommer det som ett paket på posten och man ligger däckad på soffan. Nej är faktiskt lite stolt över mig själv som tar en paus idag.

Har precis avslutat ett fotografering åt en mäklarbyrå, Halmstads Mäklarbyrå, och nu skall jag nog kila ner och koka mig lite glögg. Kanske är det så att jag kikar in i frysen också och hämtar upp en lussebulle åt mig och maken. Han sitter här mitt emot mig på kontoret, ritar på ett nytt husprojekt och har gjort sig välförtjänt av en liten julfika.

Snön ligger i drivor utanför huset och jag pendlar lite mellan ja och nej. Underbart juligt, men sommar....friska, ljumna kvällar, rabatter som är fyllda av vackra blommor och surrande humlor...Ja...det är mysigt det också. Hittade det här fotografiet från i somras. Visst är de vackra mina tistlar! Silver grå och ståtliga. Älskar dem verkligen. Det jag inte riktigt älskar med dem är att de verkligen är ogräs. Har dem överallt om man inte är hård och knipsar av fröställningarna innan det är för sent!...och eftersom just fröställningarna och så underskön har jag aldrig hjärta att göra detta...Pust....

Nej nu ropar glöggsuget.

Kramar på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Duktig tjej som tar det lugnt ibland mellan alla jobb och trevligheter.
Underbar blomma som humlor gillar. Fint foto som alltid.

Related Posts with Thumbnails