söndag 24 april 2011

Hjärtan fulla av solsken!...


Nykomlingar

Tiden springer iväg. Valentin valde verkligen den bästa av tider att komma till världen! Hans mamma och pappa njuter i fulla drag av sin snälla,fina baby, solsken och massor av härlig tid tillsammans som liten familj. Energin strömmar in i kroppen med solens strålar. Nybliven pappa snickrar och pysslar i trädgården, barnvagnen tas på långa härliga promenader och mamman ler i hela hjärtat över tiden hon får tillbringa med sina underbara killar. Påsken har gett oss extra dagar tillsammans och detär verkligen mer än lyx. Det har blivit lite dålig uppdatering här på bloggen, och det ber jag om ursäkt för, men nu är snart något som mer likaner en vardag vara här och då lovar jag bättre bloggande igen. :)

Så vad sysslar vi då med hela dagarna? Ja, Valentin äter, sover och myser mest. Ja matar, pysslar och pussar påbabyn och pappan påbörjar och avslutar trädgårds projekt på löpande band och njuter av att ha sin lilla familj i närheten. Nästan 20 härliga lediga dagar som mamma, pappa, barn är nu snart till ända och jag känner ett sånt lugn och en sån lycka ända in i själen. Vi har kommit iordning och tillrätta. Fortfarande är det mycket nytt, men vi börjar känna varandra nu. Valentin är en ljuvlug liten varelse. Det skall bli en fantastisk resa att lära känna varandra ännu mer,att låta kärleken växa sig ännu starkare, att tillbringa ännu mer tid tillsammans.

I mina rabatter börjar nu också nytt liv spira. Den grå och beiga marken börjar kläs i grönt, bara kvistar kläs av nya skott och blad. Fåglar sjunger oss välkomna på morgonen och humlor surrar förnöjt förbi när vi äter frukost på altanen. Visst är det något slumrande inom en som väx till liv i takt med naturen? Mankänner sig så mycket mer levande, fylld av possitivitet, liv och vilja. Jag är lycklig. Lycklig utifrån och ända in i hjärtat.

Valetnin kom med våren. 

Stora varma kramar från mig och min lilla familj!


4 kommentarer:

emmi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emilia sa...

Lycklig i hjärtat blir jag! Kram till fina familjen

Anneli - A'la Foto sa...

STORT VARMT GRATTIS till dig Mika och din fina familj! Valentin...vilket fint och ovanligt namn!

Jag önskar er allt gott! Njut!

KRAM!!

Anonym sa...

Ja visst är det härligt med vår, den är väl tidig i år med buskar och träd som redan grönskar...
Baby Valentin världens underverk har det bra hos sin mamma & pappa.

Related Posts with Thumbnails