onsdag 9 november 2011

Capstone...
Musik med känsla

...Jag är en mycket stolt stora syster! Fotograferade killarna i Capstone i helgen och resultatet blev precis så som jag ville. Lite vintagekänsla, rent och prydligt men slitet och smutsigt. Lillebrors band Capstone släpper snart skiva. Lovar att hålla er uppdaterade! 

Jobben fortsätter att rulla in och många bröllop 2012 är redan nu inbokade. Sitter här redan super laddad och längtar verkligen efter kommande uppdrag. Som tur är har jag fortfarande bröllop kvar att fotografera i år vilket är mer än roligt.

Tänk att man kan få ha ett så roligt arbete. Kan förstå David Guettas kommentar i Skavlan häromkvällen. "- De vill betala för att jag skall göra det här! Jag skulle kunna göra det gratis." Nu har man ju tyvärr inte riktigt råd att göra detta gratis, men glädjen den finns där, och kärleken till utmaningen, och spänningen och lyckan i att får träffa all fina människor är så stor! Tack alla underbara kunder. Ni gör mina dagar på jobbet helt fantastiska!

Kramar //
070- 667 53 53

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir så lycklig för alla dina fina bilder.
Vilken förmåga du har att kunna fånga det rätta.

Jeanette sa...

Det är galet vad du är talangfull. Ditt öga för helhet och detaljer är svårslaget. Jag säger som jag sagt förut: Om jag någonsin får chansen att gifta mig så kommer du definitivt vara min bröllopsfotograf! Kramar i massor från Njettis

Pennelina sa...

älskar dina bilder!

kramar <3<3<3

Related Posts with Thumbnails