fredag 14 oktober 2011

En njutningsfull dag...
Sockerglasyr i trädgården

...Första frosten. Ingen vinterjacka... Overall till Valentin är beställd, men inte levererad... Vi tar på oss dubbla tröjor, varmaste mössan och ger oss ut i den friska morgonen. Det biter lite i kinderna. Solen i ansiktet. Valentin jollrar, han gillar det, känslan. Det är mysigt. Kallt på kinderna men varmt om kroppen. Välkommen hösten!

Vi går en morgonpromenad i rask takt. Fredagsmorgon innebär rytmik i församlingshemmet. 5 små kycklingar, guppande maneter och rymdrakter. Valentins ögon glittar. Han jollrar, han gillar det, känslan. Gemenskapen, glädjen. Musik är roligt! Massor av sjungande mammor och lyckliga babysar. Fredagsmys! 

Efter mysig fika med härliga männsikor bär det av till stan och ner i frisörstolen. Inpackning, klippas, slingas, skämmas bort. Mamma njuter. Valentin ligger lyckligt lekande på golvet. han får den uppmärksamhet han så högt värdesätter. Mamma ler, slappnar av. Valentin jollrar, han gillar det, känslan. Mitt i, allas uppmärksamhet, en mamma som strålar välbehag.

Kommer hem. Sjunker ner i soffan. Vilar, myser. Båda lika nöjda. Nycklen vrids om i ytterdörren. Det är han som kommer. Honom som vi älskar mest! Pappan! Mamman och Valentin jollrar, vi gillar det, känslan. Han är hemma nu, han har saknat oss lika mycket som vi saknat honom. Vi älskar varandra.

Vi har det bra. Vi älskar fredagar!

Kramar från oss alla tre! //

Valentin, Mr och

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails