torsdag 30 augusti 2012

Ljuvliga dofter och kontrollerat kaos....



Härliga kockar och underbar mat från 

Grytor som kokar, dofter, slammer, os och kontrollerat kaos. Det är så härligt att befinna sig i ett levande kök. Maten skall ut, snabbt, perfekt. Många timmars förberedelser avslutas på bara några minuter. 100- talet bröllopsgäster väntar på huvudrätten och de kommer inte bli besvikna... Jag kan intyga att maten var ljuvlig. I det här köket glöms inte fotografen bort. Tack! 


Undrar vad duktiga Richard Näslin tyckte om att de rara servitriserna hällde ketchup på hans mat? :)




070- 667 53 53







söndag 26 augusti 2012

Inte så konst(igt) ...




NYHET!
Titta in under fliken på startsidan med namnet FOTOKONST för att se mer av mina verk.


måndag 20 augusti 2012

Mitt i prick!...



...Ja inte kunde man tvivla en sekund på att helgens brudpar inte var kära. :) De lös om dem. Det är så härligt att få vara med och dela denna dag. Att få vara en del av denna glädje, spänning, nervositet, yra. Varje gång kommer jag hem kär och lycklig...ja och helt totalt utmattad. Det ger så mycket energi samtidigt som jag tömmer mig själv totalt. Det är lika härligt varje gång. Ja smått beroendeframkallande. nu längtar jag redan till nästa uppdrag, nästa kick. Jag är redo!

Barn, bröllop, jubileum, ja vad som helst! Låt mig fånga era ögonblick och frysa era minnen.

070- 667 5353
mikaelawien@hotmail.com

Gilla mig gärna på Facebook!
Fotograf Mikaela Wien

fredag 17 augusti 2012

Mina andetag...





 Förra sommaren hade den precis påbörjats, denna underbara resa. 
Min resa från bara mig till mamma. 


...Plötsligt är allt så annorlunda, samtidigt precis som vanligt. Stannar upp, håller min anda. Små små andetag. Små nya andetag. Jag kan minnas det som om det vore igår. Hans inträde i mitt liv. Hans närvaro så ny, så självklar. Hans andetag mot mitt bröst. Mina andetag i takt med hans. Hur fort jag hopplöst förlorade mig. Hopplöst och utan räddning eller slut förälskad. Aldrig igen min egen. Aldrig mer bara jag. Jag ger dig mitt liv, all min kärlek och alla mina andetag. Så okontrollerat förälskad är jag. Djup. Bottenlöst. Utan krav. Ärligt. Jag är hans mamma. Han är mitt barn. 

Har ni tänk på att en förälder alltid måste älska sitt barn, men ett barn behöver inte älska sin förälder. Vi vinner och gör oss förtjänta och värdiga deras kärlek. Jag skall göra allt för att få hans självklara kärlek. Är det alltid så lätt? Är det en dans på rosor? Jo trött är jag (men det är ju självklart)och lite irriterad kan jag väl erkänna att jag är ibland det också, men en dans på rosor är det faktiskt (ja med en tagg i foten ibland då kanske) och aldrig skulle jag säga något annat än att jag blivit välsignad med det vackraste barnet i världen. Han skall alltid känna sig älskad hos mig. Han skall aldrig tveka. Jag önskar att jag för honom alltid är den mamman han önskar. Den bästa. Om jag har någon plan? Några knep? Nej jag får gå på magkänsla. Jag lita på min modersinstinkt och följa mitt hjärta. Jag skall fortsätta sjunga för honom tills han är så stor att han ber mig sluta.

Jag älskar mitt nya liv. Mitt liv fullt av blöjor, skrik och vilda påhitt. Aldrig kunde jag väl drömma om att jag skulle vakna kl 6 på morgonen och drabbas av en otrolig längtan efter att få höra glad barntjut.

Mitt hjärta har blivit större sedan lille V kom, och det fortsätter att blir än större för varje skratt, upptång och kram. Det är stort, vackert och ljuvligt att få älska på detta sätt.


måndag 13 augusti 2012

Kärlek i mängder...




... Ja återigen. Jag har verkligen världens bästa jobb. Så mycket glädje och kärlek. Jag går, trots lite nervositet och spänning, alltid omkring på små moln när jag får var i närheten av dessa sprudlande kära par. Alltid slås jag av brudens skönhet, brudgummens stolthet och all kärlek och energi som ligger i luften. 

I helgen hade jag den stora glädjen och äran att få fånga detta vackra par på bild. Många skratt och en riktigt rolig arbetsdag med vackra bilder i kameran blev resultatet. Visst är de fina!

Jag har redan börjat få in bokningar för 2013 och det värmer så i hjärtat. Jag älskar verkligen detta och jag hoppas så att det syns i mina bilder. 

Kramar till er alla!


070 - 667 53 53

onsdag 1 augusti 2012

Fågelsång och kärlek...





Hanna & Peter

Söker ni bröllopsfotograf?
070 - 667 5353

...
Related Posts with Thumbnails