måndag 21 november 2011

En liten ärta....


 ...Det är så roligt att få fotografera barn. Man vet aldrig hur det kommer sluta. Drömmer mig tillbaka till sommaren när jag redigerar bilderna. En varm helgdag, havet som rofyllt brusar, vinden sveper över strandrågen. den lilla ärtan skrattar, testar sin knubbiga små ben. Jodå, hon kan stå... eller... Duns ner på den lilla vadderade rumpan. Nya tag, upp igen. Skam den som ger sig. Beslutsam, leende.

Kramar //



070- 667 53 53

torsdag 17 november 2011

Vardag...


Ögonblick i vardagen.

...Bryt ner ordet vardag, var dag, varje dag. Varje dag. Inte bara ibland utan varje dag. Ett ibland lite oförtjänt ord uttalat med en negativ klang i rösten. Vardag. Något enformigt, vanlig, upprepande. Tråkigt? Nej inte i mina öron. Vardag för mig betyder en ny dag med min familj. Var dag får jag dela med min man och vår son. Var dag blir min kärlek till dem bekräftad och upprepad. Var dag. Inte bara ibland utan varje dag. Jag vet att jag skall leva med Mr var dag. Jag skall vårda och ta vara på var dag. Jag låter dagarna rusa förbi. Kommer på mig själv med att önska att det snart är helg.. Nej andas, se dig omkring i din vardag och slås av alla härliga små och stora saker du får njuta av var dag. Inte måste det vara helg för att man skall visa extra uppskattning. Jag berättar var dag för min man hur mycket jag älskar honom, jag vägrar att spara på orden, inte vänta till imorgon. Jag älskar dig Mr, varje dag, var dag, vardag.




onsdag 9 november 2011

Capstone...




Musik med känsla

...Jag är en mycket stolt stora syster! Fotograferade killarna i Capstone i helgen och resultatet blev precis så som jag ville. Lite vintagekänsla, rent och prydligt men slitet och smutsigt. Lillebrors band Capstone släpper snart skiva. Lovar att hålla er uppdaterade! 

Jobben fortsätter att rulla in och många bröllop 2012 är redan nu inbokade. Sitter här redan super laddad och längtar verkligen efter kommande uppdrag. Som tur är har jag fortfarande bröllop kvar att fotografera i år vilket är mer än roligt.

Tänk att man kan få ha ett så roligt arbete. Kan förstå David Guettas kommentar i Skavlan häromkvällen. "- De vill betala för att jag skall göra det här! Jag skulle kunna göra det gratis." Nu har man ju tyvärr inte riktigt råd att göra detta gratis, men glädjen den finns där, och kärleken till utmaningen, och spänningen och lyckan i att får träffa all fina människor är så stor! Tack alla underbara kunder. Ni gör mina dagar på jobbet helt fantastiska!

Kramar //




070- 667 53 53

måndag 7 november 2011

Bröllopsfotografering 2012?...



...Kärlek, kärlek, kärlek.. Jag överöses av kärlek i alla dessa vackra bilder från sommarens bröllopsfotograferingar som nu redigeras och retucheras. Hinner knappt göra någonting annat, men vad gör det när man har världens bästa jobb.

Kramar//


Det är hög tid att boka in bröllopsfotografering 2012
070 - 667 53 53
Related Posts with Thumbnails